Instruktører


Ditte Fromseier:
I kender hende måske fra solskins-bandet Habbadam, duoen Fromseier/Hockings, og hendes seneste single med en propmaskine -og hvis ikke, så har I nogle lytteoplevelser til gode. Hvad der dog er ekstra heldigt alle årets fødder, er at Ditte er en af de musikere i landet som er bedst bekendt med den bornholmske musiktradition, og vi kunne ikke forestille nogen bedre til, at vise jer alt den fede musik solskinsøen gemmer på!


Desirée Graubæk:
Desirée er en dansemus som har danset fra barns ben. Hun kender det Bornholmske repertoire ud og ind og vi er SÅ GLADE for at hun vil være årets danseinstruktør!Derudover kan Desirée en mangfoldighed af danse, som vi bare tripper af spænding over at prøve. Hun er en erfaren danseinstruktør på Nordisk Dans i Svendborg.


Michael Graubæk:
Michael er en livlig og velovervejet musiker, som mestrer sig i den svære balance i at have respekt til traditionerne og finde de nye muligheder musikken har at give. I kender denne rigsspillemand også fra Rannok og Impuls Trio. Han vil under årets stævne akkompagnere Desirée’s danseundervisning, samt holde nogle workshops på stævnet, som i virkeligt kan glæde jer til!