Frivilligetilmelding FOD2022

Frivilligtilmelding vil i år foregå på den måde, at udover at skrive her, at du er interesseret i at være frivillig, så indbefatter det også et spørgeskema på google-forms der skal udfyldes. Google-forms findes nederst på siden efter billedet.

FOD 2022 bliver afholdt fra d. 14/10 – d. 18/10 og det bliver på Fyn på Danehofskolen Ringvej 1 5800 Nyborg

Vi skal bruge dit navn for at holde øje med tilmeldingerne.
Vi skal vide om vi kan bruge dig på hele stævnet eller om du kun kan være der på dele af stævnet.
We need to know if you have signed the english or danish google form. We need the details from the form in order to figure out if you can be a volunteer at the camp.
Vi planlægger at mødes i en aften, evt. med overnatning, i en weekend før årets stævne, for at møde de andre frivillige og blive rystet sammen. Det kommer til at foregå d. 10. september på Fyn i Årslev hos Rune Colin. Der bliver mulighed for at overnatte. Kunne du være interesseret i at deltage?
FODs arbejdsgruppe har behov for at få en masse informationer på dig. Disse informationer har vi valgt at indsamle med Google-forms. Vi vil gerne have lov til at gemme dette på vores Google-drive samt på fodfidus.dk. Alle oplysninger vil kun blive gemt til internt brug i forbindelse med stævnet og bliver ikke videre formidlet til nogen 3. part

Husk at betale Depositum på 100,- dkkr til
Reg nr. 7701
konto nr. 0001843315

Neden for er google-forms til Frivilligtilmelding FOD 20022
if you need to have the form in english it can be found through this link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe02vqOh__28CFPLy8n2dE78bNd8QcLT4oAMVFlQrfA5SRRLQ/viewform?usp=sf_link