Årets instruktører

Hvert år inviterer FOD dygtige dansere og musikere fra nær og fjern til at undervise i dans og musik på stævnet.
I år har vi inviteret to danske dansere og en irsk/skotsk musiker under temaet “Transwesterhavsk”. De skal binde den jyske vestkysts fællesdanse sammen med skotske melodier på tværs af det skummende hav.

Katrine Jakobsen og Jørgen Larsen
Katrine og Jørgen har danset dansk folkedans i mange, mange år, og begge er uddannede instruktører i dansk folkedans. De har danset og instrueret i irsk setdans i mange år, og de er også bidt af norske og svenske pardanse. Indtil for nylig underviste de i foreningen Fejltrin, og nu er de flyttet til Vestjylland, hvor de danser og underviser. Katrine og Jørgen har lige været i Skotland og prøve kræfter med de lokale danse.

Gráinne Brady
Gráinne er født og opvokset i Irland i en musikalsk familie. Hendes musik er bundet i tradition og natur, og på det seneste har hun ladet sig inspireret af skotsk folkemusik. Gráinne bor nu i Glasgow og er en aktiv del af det unge, skotske folkemusikmiljø. Hun har udgivet to soloalbums og har samarbejdet med fløjtenist/pianist Tina Jordan Rees og grupperne Top Floor Taivers og The Routes Quartet.