Praktisk info

Lokation: Østervangsskolen i Roskilde
FOD afholdes som regel på en skole et sted i landet, som holder ferielukket, og som i løbet af stævnet transformeres til et magisk musik- og danselandskab.
Klasselokaler bliver til sovesale og musik- og danserum, imens aulaer trylles om til dansepladser og festsale.
Et godt stævne forudsætter, at man har medbragt sovegrej og liggeunderlag, ellers føles sovesalen mere som et koldt og hårdt linoleumsgulv end en sovesal.

Deltagere: Ja tak
Deltagerprisen på stævnet er 1.150 DKK, og beløbet dækker 3 måltider mad fra lørdag til mandag samt morgenmad om tirsdagen. Maden tilberedes af vores dygtige kok, som laver helt sindssygt lækkert mad. For at alle skal få bedre mulighed for at tilmelde sig, frigiver vi billetterne til stævnet i tre runder, som offentliggøres på vores forside og på Facebook og Instagram.

Datoer: Tjek!
FOD afholdes altid den første weekend i skolernes efterårsferie. I år er det den 13. til 17. oktober.

Frivillige: Også ja tak!
FOD kan ikke køre rundt uden et hold skønne frivillige, som hjælper til i køkkenet, står i baren, fylder toiletpapir op og meget andet. Der er et dejligt sammenhold og godt fællesskab blandt FOD’s frivillige. Er man lidt nervøs for at være deltager kan det være fint at prøve et år som frivillig først. Som frivillig har man cirka én vagt om dagen, og når arbejdet er ordnet, kan man deltage i alting på stævnet undtaget gruppespil. Frivillige får selvfølgelig også 3 måltider lækker mad og en sovesal at snorke på. Du kan tilmelde dig som frivillig her.

Gæster:
Du kan også opleve FOD som gæst. I en hel dag kan du gå rundt og nyde stemningen på stævnet, danse natten lang og fordybe dig i samtaler med venner og bekendte. Billetprisen offentliggøres snart.