Praktisk info


Lokation:
FOD afholdes som regel på en skole et sted i landet, som holder ferielukket, og som i løbet af stævnet transformeres til et magisk musik- og danselandskab.
Klasselokaler bliver til sovesale og musik- og danserum, imens aulaer trylles om til dansepladser og festsale.
Et godt stævne forudsætter, at man har medbragt sovegrej og liggeunderlag, ellers føles sovesalen mere som et koldt og hård linoleumsgulv end en sovesal.

Deltagere:
Deltagerprisen på stævnet er omtrent 1100,-, og beløbet dækker 3 måltider mad fra lørdag til mandag samt morgenmad om tirsdagen. Maden tilberedes af vores dygtige kok, som laver helt sindssygt lækkert mad.

Frivillige:
FOD kan ikke køre rundt uden et hold skønne frivillige, som hjælper til i køkkenet, står i baren, fylder toiletpapir op og meget andet. Der er et dejligt sammenhold og godt fællesskab blandt FOD’s frivillige. Er man lidt nervøs for at være deltager kan det være fint at prøve et år som frivillig først. Vi giver besked her og på Facebook, når tilmeldingen som frivillig åbner.

Gæster:
Du kan også opleve FOD som gæst. I en eller to hele dage kan du gå rundt og nyde stemningen på stævnet, danse natten lang og fordybe dig i samtaler med venner og bekendte. Billetprisen offentliggøres senere.