Instruktører

FOD drager i år sydpå til det sprudlende Balfolk-miljø i Belgien. Vi har hyret et virkelig stærkt hold instruktører, som skal sætte rammerne for dette års FOD. Vi præsenterer hermed:

Koen Dhondt: Den fremmeste underviser i balfolk og pardans i Belgien. Koen er varm, nysgerrig og har en legende tilgang til musik, som gør dansen uforudsigelig og sjov. Han er en dygtig formidler med sans for grundteknik, men har også et enestående blik for de forfinede detaljer, som gør dansen virkelig spændstig. Vi er så glade for, at han har tid til at komme op til FOD og inspirere os til at bevæge os. Tjek hans videoer ud på youtube og glæd jer!

Hartwin Dhoore: Er komponist og accordionist fra Sint-Lievens-Houtem i Belgien. Han er aktiv i flere bands, heriblandt Trio Dhoore, som spiller lækre tunes, som går lige i hjertet. Hartwin har desuden været på ROD og FOD før, og forstår at samle den broget flok musikere, FOD består af, fra den utrænede violin, jazzkontrabassisten til den rutineret spillemand.
Vi kan kun anbefale jer at tjekke hans musik ud!

Jeroen Geerinck: Spiller guitar, mandolin og er i øvrigt producer. Hvis ikke Jeroen havde kastet sin kærlighed på mandolin og akustisk guitar, havde han formegentligt været rockstjerne. Jeroen er karismatisk og groover, så det er svært at holde fødderne stille til hans musik. Tjek også gerne hans bands ud såsom Hot Griselda eller Snaarmaarwaar.